Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Apua perustamisessa
+49 69 173261340
 
Suodattimelle ei löytynyt tuloksia!
MICROSOFT WINDOWS 11 ENTERPRISE MICROSOFT WINDOWS 11 ENTERPRISE
Windows 11 Enterprise - kattavin Microsoftin käyttöjärjestelmä ammattikäyttäjille Uuden Windows 11 Enterprise -käyttöjärjestelmän avulla suuret yritykset, jotka asettavat erityisen korkeita vaatimuksia käyttöjärjestelmän...
130,90 € *
MICROSOFT WINDOWS 11 PROFESSIONAL MICROSOFT WINDOWS 11 PROFESSIONAL
Windows 11 Pro - Microsoftin uusi käyttöjärjestelmä ammattikäyttäjille Uuden Windows 11 Pro -käyttöjärjestelmän avulla käyttäjät, jotka asettavat käyttöjärjestelmälle erityisen korkeita vaatimuksia, saavat käyttöönsä lukuisia toimintoja...
57,90 € *

Windows 11: Uusimmat käyttöjärjestelmät

Windows 11 yhdellä silmäyksellä

Windows 11 on Microsoftin uusin käyttöjärjestelmä, joka on valloittanut tietokoneiden käyttäjien maailman. Tämä versio tuo mukanaan lukuisia uusia ominaisuuksia ja parannuksia, jotka nostavat käyttökokemuksen uudelle tasolle. Tässä artikkelissa tutustumme tarkemmin Windows 11:een.

Windows 11:n kohokohdat

Moderni muotoilu

Windows 11 tarjoaa täysin uudistetun käyttöliittymän, jonka moderni muotoilu on räätälöity kosketusnäyttölaitteiden ja perinteisten tietokoneiden käyttäjien tarpeisiin. Uusi Käynnistä-valikko, keskitetty tehtäväpalkki ja optimoidut ikkunanhallintaominaisuudet antavat Windows 11:lle raikkaan ulkoasun.

Parannettu suorituskyky

Windows 11:n myötä käyttäjät voivat hyötyä parannetuista suorituskykyominaisuuksista. Tuki DirectX 12 Ultimaten ja DirectStoragen käyttöön mahdollistaa paremman pelikokemuksen, ja lisääntynyt tehokkuus ja nopeus tekevät käyttöjärjestelmän jokapäiväisestä käytöstä miellyttävämpää.

Microsoft Teamsin integrointi

Microsoft Teams on integroitu saumattomasti Windows 11:een, mikä helpottaa käyttäjien välistä yhteistyötä ja viestintää. Videopuhelut, chat ja yhteistyövälineet on integroitu suoraan tehtäväpalkkiin.

Laitteistovaatimukset

Erityiset laitteistovaatimukset

Windows 11:n mukana tulee myös erityisiä laitteistovaatimuksia, jotta uusista ominaisuuksista voi ottaa kaiken irti. Tämä tarkoittaa, että vanhemmat tietokoneet eivät välttämättä ole yhteensopivia. Tarkista vähimmäisvaatimukset ennen päivitystä, jotta laitteesi on yhteensopiva.

Päivitys Windows 10:stä

Windows 10 -käyttäjät voivat päivittää Windows 11:een ilmaiseksi, jos heidän laitteistonsa täyttää vaatimukset. Päivitys tarjoaa pääsyn uusimpiin ominaisuuksiin ja parannuksiin.

Johtopäätös

Windows 11 on jännittävä uusi käyttöjärjestelmä, jossa on moderni muotoilu, parannetut suorituskykyominaisuudet ja saumaton integrointi Microsoft Teamsin kanssa. Se nostaa käyttökokemuksen uudelle tasolle, mutta vaatii tiettyjä laitteistovaatimuksia. Jos tietokoneesi on yhteensopiva, Windows 11 tarjoaa jännittävän mahdollisuuden optimoida tietokoneesi käyttö ja hyötyä uusimmista innovaatioista. Muista tarkistaa vähimmäisvaatimukset ennen päivitystä.

Luokat