Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Apua perustamisessa
+49 69 173261340
 
Suodattimelle ei löytynyt tuloksia!
MICROSOFT SQL SERVER 2017 ENTERPRISE 2-CORE MICROSOFT SQL SERVER 2017 ENTERPRISE 2-CORE
Microsoft SQL Server 2017 Enterprise 2-Core SQL Server 2017 Enterprise Edition tarjoaa suuremmille organisaatioille tehokkaan uudemman version Microsoftin hyväksi havaitusta relaatiotietoalustasta, jossa yhdistyvät kaikki kriittiset...
6 711,90 € *
MICROSOFT SQL SERVER 2022 ENTERPRISE 2-CORE MICROSOFT SQL SERVER 2022 ENTERPRISE 2-CORE
Microsoft SQL Server 2022 Enterprise SQL Server 2022 Enterprise on kattavin uusi versio Microsoft luotettavasta relaatiotietoalustasta, joka tarjoaa yrityksille ja organisaatioille kaikki tietokanta-, analyysi- ja raportointitoiminnot,...
9 485,90 € *
MICROSOFT SQL SERVER 2022 STANDARD 2-CORE MICROSOFT SQL SERVER 2022 STANDARD 2-CORE
Microsoft SQL Server 2022 Standard 2 Core SQL Server 2022 Standard osoitteesta Microsoft on uusin versio tästä luotettavasta relaatiotietoalustasta, joka tarjoaa käyttäjille kaikki tarvittavat tietokanta-, analyysi- ja...
2 475,90 € *
MICROSOFT SQL SERVER 2022 STANDARD MICROSOFT SQL SERVER 2022 STANDARD
Microsoft SQL Server 2022 Standard SQL Server 2022 Standard osoitteesta Microsoft on uusin versio tästä luotettavasta relaatiotietoalustasta, joka tarjoaa käyttäjille kaikki tarvittavat tietokanta-, analyysi- ja raportointitoiminnot,...
620,90 € *
MICROSOFT SQL SERVER 2019 STANDARD MICROSOFT SQL SERVER 2019 STANDARD
Microsoft SQL Server 2019 Standard SQL Server 2019 Standard Edition on osa Microsoftin relaatiotiedonhallintajärjestelmän uusinta versiota; siinä yhdistyvät kaikki tärkeät tietokanta-, raportointi- ja analyysitoiminnot, joita tarvitaan...
442,90 € *
MICROSOFT SQL SERVER 2019 STANDARD 2-CORE MICROSOFT SQL SERVER 2019 STANDARD 2-CORE
Microsoft SQL Server 2019 Standard 2-Core SQL Server 2019 Standard 2-Core -versio on tällä hetkellä ajantasaisin versio Microsoftin luotettavasta relaatiotietoalustasta, jota käytetään maailmanlaajuisesti, sillä se tarjoaa kaikki...
1 842,90 € *
MICROSOFT SQL SERVER 2019 ENTERPRISE 2-CORE MICROSOFT SQL SERVER 2019 ENTERPRISE 2-CORE
Microsoft SQL Server 2019 Enterprise 2-Core SQL Server 2019 Enterprise 2-Core -versio on tällä hetkellä kattavin ja ajantasaisin versio Microsoftin hyväksi havaitusta relaatiotietoalustasta; se tarjoaa kaikki nykyiset tietokanta-,...
7 321,90 € *
2 alkaen 2

Microsoft SQL Server: Nykyaikaisen tiedonhallinnan keskeinen pilari

Yleiskatsaus Microsoft SQL Serveriin

Microsoft SQL Server on kattava, integroitu tiedonhallintajärjestelmä, jonka avulla organisaatiot voivat tallentaa, hakea ja analysoida tietoja tehokkaasti. Relaatiotietokannan hallintajärjestelmänä (RDBMS) se tarjoaa alustan tietokantasovellusten hallintaan eri organisaatiotasoilla.

SQL Serverin merkitys

SQL Server on tunnettu suorituskyvystään, skaalautuvuudestaan ja tietoturvaominaisuuksistaan. Se tukee transaktiokäsittelyä sekä BI- ja analyysisovelluksia pilvipohjaisissa ja tiloissa olevissa ympäristöissä.

Microsoft SQL Serverin keskeiset ominaisuudet

Suorituskyky ja skaalautuvuus

SQL Server tunnetaan korkeasta suorituskyvystään, ja se tukee pienistä suuriin yritysjärjestelmiin. Se tarjoaa kehittyneitä ominaisuuksia, kuten muistin sisäisen tekniikan ja sarakekantaindeksit, jotka mahdollistavat suurten tietomäärien käsittelyn ja nopeat kyselyvastaukset.

Kehittynyt kyselyjen käsittely

Advanced Query Processingin ansiosta SQL Server pystyy suorittamaan monimutkaisia dataoperaatioita optimoinnein parhaan suoritussuorituskyvyn saavuttamiseksi.

Turvallisuus ja vaatimustenmukaisuus

Microsoft painottaa suuresti tietoturvaa, ja SQL Server heijastaa tätä erilaisilla tietoturvaominaisuuksilla, kuten salauksella, rivitason tietoturvalla ja vankoilla todennusvaihtoehdoilla.

Tietosuojaominaisuudet

Transparent Data Encryption- ja Always Encrypted -toiminnoilla SQL Server tarjoaa turvamekanismeja, jotka suojaavat arkaluonteisia tietoja sekä levossa että siirron aikana.

Business Intelligence -integraatio

SQL Server tarjoaa syvän BI-integraation, joka mahdollistaa tietoon perustuvan päätöksenteon samassa hallintaympäristössä.

SQL Serverin raportointipalvelut (SSRS)

SSRS on SQL Serverin olennainen osa, joka tukee raportointia ja analytiikkaa, joiden avulla organisaatiot saavat tietoa tiedoistaan.

Käytössä oleva SQL Server

Joustavuus eri versioiden avulla

SQL Server on saatavana eri versioina, Expressistä kevyisiin sovelluksiin ja Enterprise laajoihin, strategisiin yrityssovelluksiin.

Pilvi-integraatio

Mahdollisuus käyttää SQL Serveriä pilvipalveluna Azure SQL:n kanssa tarjoaa Microsoftin saumattoman integraation, joka mahdollistaa joustavuuden ja skaalautuvuuden kaikenkokoisille organisaatioille.

Microsoft SQL Server on edelleen tiedonhallinnan ja analytiikan kulmakivi, sillä se edistää jatkuvasti innovaatioita säilyttäen samalla tutun ja luotettavan ympäristön. Tämän luokkatekstin tarkoituksena on auttaa sinua ymmärtämään SQL Serverin merkitystä ja sitä, miten se voi auttaa organisaatiotasi hallitsemaan tietojaan.

Luokat