Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Apua perustamisessa
+49 69 173261340
 
MICROSOFT WINDOWS SERVER 2008 STANDARD
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Jokaisella Wiresoftilta tehdyllä ostoksella tuet Kinderschutzbundia.Tukemalla lastensuojeluliittoa.

MICROSOFT WINDOWS SERVER 2008 STANDARD

Heti toimitettavissa, toimitusaika 24 tuntia

 • SW10590
 • P73-00354
 • Pysyvästi voimassa
 • Kaikki kielet
 • EU
OHJELMISTON LATAUS + LISENSSI
53,90 € * 58,90 € * (8,49% tallennettu)

sis. ALV

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Jokaisella Wiresoftilta tehdyllä ostoksella tuet Kinderschutzbundia.Tukemalla lastensuojeluliittoa.


Oletko yritysasiakas tai onko sinulla juridisia kysymyksiä?

Olen täällä sinua varten.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
Core 16 Core 
Laitteet 1x
Virtuaalikoneet 2x
Medium Lataa
Suoritusaika Rajoittamaton
Kielet Kaikki kielet
Toimituksen laajuus Lataa + lisenssi


Windows Server 2008 on välitön seuraaja vuoden 2003 versiolle . "Longhorn", kuten järjestelmäohjelmistoa epävirallisesti kutsutaan, sisältää lukuisia parannuksia vanhempaan edeltäjäänsä verrattuna, mutta myös uusia toimintoja, jotka täyttävät nykyiset -vaatimukset myös virtualisoinnin osalta. Server Microsoft Business

Jos sinulla on lisäkysymyksiä tuotteesta, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Tuotetiedot "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2008 STANDARD"

Microsoft Windows Server 2008

Windows Server 2008 on Microsoftin vuoden 2003 palvelinversion välitön seuraaja. "Longhorn", kuten järjestelmäohjelmistoa epävirallisesti kutsutaan, sisältää lukuisia parannuksia vanhempaan edeltäjäänsä verrattuna, mutta myös uusia toimintoja, jotka vastaavat nykyisiä liiketoimintavaatimuksia, kuten virtualisointia.

Windows Server 2008 tarjoaa luotettavan perustan sellaisen yritysverkon perustamiselle, joka tarjoaa turvalliset liitännät keskuspalvelimeen ja johon tietysti voidaan integroida monia päätelaitteita. Graafisen käyttöliittymän ansiosta Windows Serverin käyttö on helppoa myös aloittelijoille. Lisäksi käyttöjärjestelmää (OS) voidaan ohjata myös hiirellä ja näppäimistöllä, jolloin monimutkaisten komentojen tuntemus on tarpeetonta.

Windows Portable Devices, Point of Service for .NET ja RemoteApp -ohjelmien lisäksi tärkeimpiin ominaisuuksiin kuuluu Hyper-V, joka mahdollistaa kokonaisten palvelinjärjestelmien virtualisoinnin. PowerShell, joka perustuu .NET Frameworkiin, sisältyy nyt vakiona Server 2008:een, ja myös vikasietoisen klusterin hallintaa on parannettu. Mukana on myös IIS 7.0, Internet Information Services -palvelun uusi versio, joka sisältää tuen PHP:lle, SSL:lle ja HTML:lle.

Windows Server 2008 on siis tehokas palvelinkäyttöjärjestelmä, jonka eri versiot tukevat sekä suurempien että pienempien yritysten yksilöllisiä vaatimuksia. Ohjelmisto tarjoaa ylläpitäjille ja IT-asiantuntijoille kaikki edellytykset optimoida yrityksen oman palvelininfrastruktuurin joustavuus ja luotettavuus ja tarjoaa samalla vankan sovellus- tai web-alustan, jonka pohjalta kehittäjät voivat tarjota erilaisia sovelluksia ja palveluja.

Microsoft Windows Server 2008 on saatavana Standard-, Enterprise- ja Datacenter-versioina sekä 32- että 64-bittisinä arkkitehtuureina, joista Standard-versio on saatavana Wiresoftilta edulliseen hintaan. Standard Edition on suunniteltu erityisesti pienten ja keskisuurten yritysten käyttöön olennaisista toiminnoista tinkimättä.

Microsoft Windows Server 2008 Standardin tärkeät toiminnot ja optimoinnit

Windows Server 2008 Standardin toimintojen ansiosta erityisesti erikokoisilla yrityksillä on käytössään kaikki tärkeät ja tehokkaat välineet, joilla ne voivat perustaa ja ylläpitää vankan palvelinkäyttöjärjestelmän hallinnan, suojauksen ja tiedonsiirron aloilla. Windows Vistan integroinnin lisäksi tehokkaat virtualisointityökalut lisäävät tehokasta tiimityötä ja tarjoavat paremman hallinnan yritys- ja kotiverkoissa.

Parempi turvallisuus Windows Server Standard 2008:n avulla

Windows Server 2008 Standard sisältää siksi myös monia uusia tietoturvaominaisuuksia, jotka parantavat palvelimen ja hallittujen tietojen suojausta. Esimerkiksi etäpalvelinten hallintatyökalujen uuden laajennuksen integroidussa palomuurissa on useita tarkistettuja käytäntöjä ja asetuksia.

Tietoturvatyökaluihin kuuluvat myös vain lukuoikeudet omaava toimialueen ohjain, jota käytetään erityisesti mahdollisesti turvattomissa paikoissa, sekä integroitu verkkokäyttösuojaus NAP (Network Access Protection). Hallintatoiminto NAP edustaa eräänlaista karanteenijärjestelmää epävarmoja asiakkaita varten. Se perustuu NPS:ään (Network Policy Server), joka asettaa jokaiselle Windows-palvelinta käyttävälle asiakkaalle tiettyjä vaatimuksia, joiden täyttäminen on edellytys sille, että asiakas voi kirjautua yrityksen verkkoon. Tätä tarkoitusta varten DC-eristysstrategiat mahdollistavat loogisten verkkojen erillisen luomisen ja hallinnoinnin fyysisten verkkojen sisällä, jotta vain rekisteröityjen asiakkaiden pääsy voidaan sallia.

BitLocker-työkalu on käytettävissä tietojen salaamiseen Server 2008:ssa. BitLocker noudattaa Sarbanes-Oxley- ja Health Insurance Portability and Accountability Act (HIPAA) -säädöksiä yritysten tietoturvasta. BitLocker salaa koko järjestelmän tätä tarkoitusta varten. Ne komponentit, jotka on jo käynnistetty ennen ydintä, suojataan eheystarkastuksella (Kernel Integrity Check).

Yhteenvetona voidaan todeta, että kaikki nämä Windows Server 2008 Standardin toiminnot mahdollistavat luotettavan ja samalla turvallisen palvelinkäyttöjärjestelmän käytön.

Muita mainitsemisen arvoisia ominaisuuksia ovat:

Hyper-V palvelinjärjestelmien virtualisointiin

Windows Server 2008:n Hyper-V:n avulla yritykset voivat nyt virtualisoida ilman kolmannen osapuolen ohjelmia. Hypervisorista koostuva työkalu mahdollistaa useiden virtuaalipalvelimien perustamisen yhdelle fyysiselle palvelimelle. Näin palvelimella voi olla useita rooleja, joita voidaan myös hallinnoida erillään toisistaan. Hyper-V:tä hallitaan Microsoft Management Console (MMC) -ohjelmalla. Hyper-V:tä voidaan käyttää klusterikäytössä myös live-siirtoihin, joissa virtuaalikoneita voidaan siirtää käytön aikana.

Tämä virtualisointitekniikka toimii tietokoneissa, joissa on sekä x64- että x86-prosessorit, ja se tukee myös verkko-osoitteiden kääntämistä (Network Address Translation, NAT) ja verkon suojausta (Network Access Protection, NAP). Tällä tavoin Hyper-V edistää myös yrityksen tyypillisten resurssien, kuten käyttökustannusten ja virrankulutuksen, säästämistä, sillä ne vähenevät merkittävästi.

Windows PowerShell

Windows Server 2008 on ensimmäinen Microsoftin käyttöjärjestelmä, joka sisältää komentorivin komentotulkin (Windows PowerShell). PowerShell perustuu .NET-kehyksen versioon 2.0. Sen avulla käyttäjä voi suorittaa komentoja vuorovaikutteisesti komentorivillä, joka on verrattavissa esimerkiksi Windows Script Hostiin, cmd.exe:hen tai Unixiin. Monimutkaisempia komentosarjakomentosarjoja varten PowerShell Scripting Language on myös saatavilla täällä.

Active Directory Windows Server 2008:ssa

Active Directory, Microsoft Windows Serverin hakemistopalvelu resurssien ja käyttäjien hallintaa varten, on jaettu viiteen rooliin Windows Server 2008 -versiosta alkaen:

 • Active Directory -toimialueen palvelut (AD DS) toimialueen ja resurssien hallinnan keskeisenä komponenttina
 • Active Directory Lightweight Directory Services (ADLDS) LDAP:n (Lightweight Directory Access Protocol) mukaisia tietoja vaativien palveluiden liittämistä varten
 • Active Directory Federation Services (ADFS) AD-DS-infrastruktuurin ulkopuolisten käyttäjien verkkopohjaista todennusta varten
 • Active Directory Rights Management Services (ADRMS) suojaa resursseja luvattomilta käyttäjiltä
 • Active Directory -varmennepalvelut (ADCS) julkisen avaimen infrastruktuurin tarjoamiseksi

Aiempia Active Directoryn DCO-tyyppejä on täydennetty Read Only Domain Controllerilla (RODC). RODC on vain lukuoikeus, ja sen toimintoja on rajoitettu, joten salasanoja ei hallinnoida, joten sitä voidaan käyttää toimialueen ohjaimena erityisesti suojaamattomissa tiloissa.

Vikasietoinen klusterointi

Enterprise Edition -versiossa Windows Server 2008 sisältää vikasietoisen klusteroinnin käyttöjärjestelmän klusterisolmuissa. Vikasietoinen klusteri tukee GUID-osiointitaulukkoa (GPT), jossa on enintään 128 osiota, sekä resurssien dynaamista lisäämistä, mikä parantaa palvelimen korkeaa käytettävyyttä entisestään.

Päätepalvelut Windows Server 2008:ssa

Windows Server 2008:n päätepalveluihin on myös lisätty erilaisia toimintoja. Näihin kuuluvat tuki useille näytöille ja jopa 1 920 × 1 200 pikselin resoluutioille, ohjelmien tarjoaminen pääteistunnossa RemoteAppin, Windows Portable Devices -laitteiden ja Microsoft Point of Service for .NET -palvelun kautta. Päätepalvelut mahdollistavat myös paikallisten ja etäsovellusten samanaikaisen käytön yhdellä tietokoneella.

Intuitiivinen käyttöliittymä

Windows Server 2008 Standard vakuuttaa intuitiivisesti käytettävällä työpöydällään ja mahdollisuudella valita useiden tilojen välillä: Palvelinhallinnan avulla sinulla on aina yleiskatsaus järjestelmän nykytilaan, ja voit käyttää sitä keskeisten toimintojen hallintaan. Integroitu WMI-käyttöliittymä tarjoaa myös isäntätoiminnot hallintaskripteille, ja jo mainitun PowerShellin avulla voit käyttää olemassa olevia bat- tai vbs-muotoisia skriptejä, kun taas Microsoft Management Console (MMC) pitää erilaiset hallintaohjelmat saatavilla laajennusten kautta.

Lisäksi Windows Server 2008 on mahdollista asentaa myös niin sanottuna ydinversiona; tällöin graafinen käyttöliittymä jätetään pois ja se sisältää vain välttämättömimmät ominaisuudet. Core-versio kuluttaa vähemmän resursseja ja tarjoaa myös pienemmän hyökkäyspinnan, koska asennettujen komponenttien, kuten palvelinroolien, määrä on pienempi.

Windows Server 2008 Standardin järjestelmävaatimukset

Koska toimintojen määrä on kasvanut edelliseen versioon verrattuna, Windows Server 2008 -käyttöjärjestelmässä on seuraavat korkeammat järjestelmävaatimukset:

 • Suoritin: vähintään 1 GHz (x86-prosessori) tai 1,4 GHz (x64-prosessori) - suositus: 2 GHz tai korkeampi
 • Muisti: vähintään 512 Mt RAM-muistia - suositellaan vähintään 2 Gt RAM-muistia
 • Muisti 32-bittiset järjestelmät: enintään 4 Gt
 • Muisti 64-bittiset järjestelmät: enintään 32 Gt
 • Kiintolevy: vähintään 10 Gt vapaata tilaa; 40 Gt suositellaan täydelle asennukselle, 10 Gt riittää palvelinydinasennukselle
 • Asema: DVD-ROM
 • Resoluutio: Super VGA 800 × 600 tai korkeampi resoluutio

Windows Server 2008:n lisensointimalli

Windows Server 2008:n lisensointi riippuu käyttöjärjestelmää käyttävän fyysisen palvelimen sisältämien prosessoreiden määrästä - myös virtuaalisesti. Kukin palvelinlisenssi mahdollistaa Windows Server Software 2008 Standardin käytön yhdellä fyysisellä ja yhdellä virtuaalisella palvelimella.

Palvelinlisenssi sisältää myös järjestelmänvalvojan oikeudet toimintojen hallintaan ja käyttöön.

Jotta Windows Server Standard -palvelinta voitaisiin käyttää käyttäjänä, tarvitaan muita asiakaslisenssejä (CAL). Erillisiä sääntöjä sovelletaan myös Windows Server 2008 External Connectorin kautta tapahtuvaan käyttöön. Kaikki lisätiedot Windows Server 2008:n CAL-ohjelmista löytyvät Wiresoftin vastaavalta tuotesivulta.

Lisenssi Microsoft Server 2008 Standard Wiresoftin kautta erikoishintaan

Wiresoft tarjoaa Microsoft Server 2008 Edition Standardin alkuperäisiä palvelinlisenssejä erityisen edulliseen loppuhintaan. Tämä tarkoittaa sitä, että hyödyt myös Wiresoftilta ostettujen lisenssien eduista, ei vain näiden vaan myös kaikkien muiden ohjelmistolisenssien osalta: Kaikki meiltä saatavilla olevat Microsoft-ohjelmistotuotteet ovat eurooppalaisilta yrityksiltä ostettuja yksittäisiä lisenssejä.

Kun ostat ohjelmistoja, olet asiakkaana täysin turvallisella puolella, sillä Euroopan yhteisöjen tuomioistuimen tuomion mukaan ohjelmistotuotteiden, joihin kuuluvat myös palvelinlisenssit ja asiakaslisenssit, ostaminen ja jälleenmyynti on täysin laillista.

Lisäksi kaikki nämä lisenssit ovat 100-prosenttisesti käyttökelpoisia, sillä olemme tarkistaneet niiden aitouden ja käyttökelpoisuuden perusteellisesti.

Monet asiakkaamme voivat vahvistaa Wiresoftin edullisen lisensointitarjouksen edut, joita täydentää asiantunteva neuvontamme Windows Serverin taloudellisimmasta lisensoinnista yrityksessä. Jos sinulla on kysyttävää Microsoft Server 2008 Edition -lisensoinnista, ota meihin yhteyttä:

Linkkejä kohteeseen "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2008 STANDARD"
Asiakasarviot kohteelle "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2008 STANDARD"
Kirjoita arvostelu
Arvostelut julkaistaan vahvistuksen jälkeen.

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Olen pannut merkille tietosuojakäytännön .

Luokat