Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Apua perustamisessa
+49 69 173261340
 
Suodattimelle ei löytynyt tuloksia!
MICROSOFT WORD MAC 2021 MICROSOFT WORD MAC 2021
Microsoft Word 2021 Macille erillisenä ohjelmana Word 2021 for Mac on uusin versio Microsoftin klassisesta tekstinkäsittelyohjelmasta, jota käytetään laajalti myös Applen tietokoneissa. Monipuolinen toimisto-ohjelma tarjoaa monia...
85,90 € *
MICROSOFT WORD MAC 2016 MICROSOFT WORD MAC 2016
Microsoft Word for Mac 2016 - tehokas tekstinkäsittelyohjelma macOS:lle Word on klassinen, ylittämätön tekstinkäsittelyohjelma, jota arvostavat PC-käyttäjien lisäksi myös Mac-käyttäjät. Sen laajat mahdollisuudet luoda ja muokata...
50,90 € *
MICROSOFT WORD MAC 2019 MICROSOFT WORD MAC 2019
Microsoft Word 2019 Macille itsenäinen ohjelma Word 2019 for Mac on uusin versio Microsoftin klassisesta tekstinkäsittelyohjelmasta, jota käytetään laajalti myös Applen tietokoneissa. Monipuolinen Office-ohjelma tarjoaa monia...
63,90 € *

Microsoft Word for Mac: Tehokas tekstinkäsittelyn ilo

Microsoft Word for Mac tarjoaa saumattoman ja tehokkaan tekstinkäsittelyratkaisun, joka on optimoitu erityisesti macOS-ympäristöön. Lue, miten saat kaiken irti Microsoft Word for Macista, jotta voit luoda ja muokata asiakirjojasi tehokkaasti.

Microsoft Word for Macin käyttöliittymä

Microsoft Word for Macin käyttöliittymä on intuitiivisesti suunniteltu ja mahdollistaa sujuvan navigoinnin. Valikkopalkki, työkalurivi ja sivun asettelu on järjestetty harmonisesti, jotta kaikki toiminnot ovat käyttäjäystävällisesti käytettävissä.

Asiakirjan luominen ja muotoilu

Luo helposti ammattimaisia asiakirjoja Microsoft Word for Macin tehokkaiden ominaisuuksien avulla. Käytä muotoiluvaihtoehtoja tekstin suunnitteluun, kappaleiden järjestämiseen ja multimediaelementtien lisäämiseen. Intuitiivinen vedä ja pudota -toiminto helpottaa kuvien ja grafiikan järjestämistä.

Yhteistyö ja pilviintegraatio

Microsoft Word for Mac helpottaa yhteistyötä saumattoman integroinnin avulla Microsoft 365 Cloud -pilvipalveluun. Jaa asiakirjoja kollegojen kanssa reaaliajassa ja työskentele yhdessä projekteissa. Automaattinen synkronointi varmistaa, että käytät aina asiakirjan uusinta versiota.

Vinkkejä tehokkaaseen työskentelyyn

Voit lisätä tuottavuuttasi käyttämällä Microsoft Word for Macin pikanäppäimiä. Pikanäppäimet helpottavat valikoiden avaamista ja komentojen suorittamista. Käytä automaattista tallennustoimintoa varmistaaksesi, että työsi on aina suojattu.

Laajennusten ja lisäosien integrointi

Personoi Microsoft Word -kokemuksesi käyttämällä laajennuksia ja lisäosia. Nämä voi ladata Microsoft Store -alustalta, ja ne tarjoavat lisäominaisuuksia työnkulkujen optimoimiseksi.

Uusimmat päivitykset ja tuki

Pidä Microsoft Word for Mac ajan tasalla tarkistamalla säännöllisesti päivitykset. Integroitu päivitysmekanismi varmistaa, että hyödyt aina uusimmista toiminnoista ja parannuksista. Jos sinulla on kysyttävää tai ongelmia, Microsoftin Help Desk on käytettävissäsi ja tarjoaa nopeaa ja tehokasta tukea.

Kaiken kaikkiaan Microsoft Word for Mac tarjoaa kattavan tekstinkäsittelyratkaisun, joka täyttää optimaalisesti Mac-käyttäjien tarpeet. Pilvipalveluiden integroinnin, yhteistyömahdollisuuksien ja käyttäjäystävällisten ominaisuuksien ansiosta se on ihanteellinen valinta kaikille, jotka haluavat työskennellä ammattimaisesti ja tehokkaasti.

Luokat