Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Apua perustamisessa
+49 69 173261340
 
Suodattimelle ei löytynyt tuloksia!
MICROSOFT POWERPOINT MAC 2021 MICROSOFT POWERPOINT MAC 2021
Microsoft PowerPoint for Mac 2021 yhtenä toimisto-ohjelmana Kun on kyse sisällön vakuuttavasta ja elävästä esittämisestä, Microsoft PowerPoint on edelleen klassinen ohjelma tähän tarkoitukseen. Sen laajan valikoiman...
85,90 € *
MICROSOFT POWERPOINT MAC 2016 MICROSOFT POWERPOINT MAC 2016
Microsoft PowerPoint for Mac 2016 erillisenä Office-ohjelmana PowerPoint for Mac on Microsoftin monipuolinen ohjelmisto, jolla Apple-käyttäjät voivat suunnitella ja suunnitella eläviä esityksiä tehokkaasti Mac-tietokoneella ja esittää ne...
50,90 € *
MICROSOFT POWERPOINT MAC 2019 MICROSOFT POWERPOINT MAC 2019
Microsoft PowerPoint for Mac 2019 yhtenä toimisto-ohjelmana Kun on kyse sisällön vakuuttavasta ja elävästä esittämisestä esityksen muodossa, Microsoft PowerPoint on edelleen klassinen ohjelma tähän tarkoitukseen. Sen monien...
63,90 € *

Microsoft PowerPoint for Mac: Luovat esitykset helposti tehtyinä

Lue, miten Microsoft PowerPoint for Mac auttaa sinua luomaan, muokkaamaan ja jakamaan upeita esityksiä. Tässä artikkelissa saat yleiskatsauksen Microsoft PowerPoint for Macin uusimpiin ominaisuuksiin ja mahdollisuuksiin, joiden avulla voit viedä esityksesi seuraavalle tasolle.

Käyttöliittymä ja suunnitteluvaihtoehdot

Microsoft PowerPoint for Macin käyttöliittymä on suunniteltu intuitiivisesti sujuvan käyttökokemuksen takaamiseksi. Tutustu erilaisiin suunnitteluvaihtoehtoihin, joilla voit muokata esityksiäsi. Työkalurivien ja valikoiden avulla voit helposti järjestää ja muotoilla sisältöä.

Multimediaelementit ja animaatiot

Herätä esityksesi eloon integroimalla multimediaelementtejä ja animaatioita. Microsoft PowerPoint for Macin avulla voit lisätä saumattomasti kuvia, videoita ja äänitiedostoja. Käytä animaatioefektejä esittääksesi viestisi entistäkin vakuuttavammin.

Yhteistyö ja pilviintegraatio

Optimoi yhteistyö esityksissä Microsoft PowerPoint for Macin pilvi-integraation avulla. Jaa työsi kollegoiden kanssa reaaliajassa ja mahdollista yhteismuokkaus. Automaattinen synkronointi varmistaa, että käytät aina esityksesi uusinta versiota.

Mallit ja SmartArt-grafiikka

Nopeuta esitysten luomisprosessia Microsoft PowerPoint for Macin laajalla valikoimalla malleja ja SmartArt-grafiikkaa. Voit valita monista eri malleista ja luoda ammattimaisen näköisiä dioja. Käytä SmartArtia monimutkaisen tiedon esittämiseen visuaalisesti houkuttelevalla tavalla.

Esitystila ja näytön tallennus

Käytä Microsoft PowerPoint for Macin esitystilaa ja pidä esityksesi tehokkaasti yleisön edessä. Näytön tallennus -toiminnon avulla voit integroida live-esittelyjä tai selityksiä suoraan esitykseesi.

Interaktiiviset elementit ja hyperlinkit

Lisää esityksesi interaktiivisuutta integroimalla hyperlinkkejä ja interaktiivisia elementtejä. Linkitä dioja tai ulkoista sisältöä saumattoman navigoinnin varmistamiseksi. Microsoft PowerPoint for Mac antaa sinulle työkalut, joilla voit osallistaa yleisösi aktiivisesti.

Päivitykset ja tuki

Pidä Microsoft PowerPoint for Mac ajan tasalla uusimpien päivitysten avulla. Säännölliset päivitykset eivät ainoastaan paranna suorituskykyä, vaan tuovat myös uusia ominaisuuksia ja tietoturvaparannuksia. Jos sinulla on kysyttävää tai ongelmia, Microsoftin Help Desk auttaa sinua nopeasti ja tehokkaasti.

Kaiken kaikkiaan Microsoft PowerPoint for Mac tarjoaa kattavan ratkaisun ammattimaisten esitysten luomiseen. Käyttäjäystävällisen käyttöliittymän, luovien suunnitteluvaihtoehtojen ja nykyaikaisten toimintojen ansiosta se on ihanteellinen sovellus Mac-käyttäjille, jotka haluavat esitellä ideoitaan tehokkaasti.

Luokat