Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Apua perustamisessa
+49 69 173261340
 
Suodattimelle ei löytynyt tuloksia!
MICROSOFT EXCEL MAC 2021 MICROSOFT EXCEL MAC 2021
Microsoft Excel 2021 for Mac käytännöllisenä yhden käyttäjän lisenssinä Microsoft Excel on vertaansa vailla oleva taulukkolaskentaohjelmisto monimutkaisten matemaattisten ja kaupallisten laskelmien suorittamiseen. Nykyisessä...
85,90 € *
MICROSOFT EXCEL MAC 2016 MICROSOFT EXCEL MAC 2016
Microsoft Excel for Mac 2016 - tehokas taulukkolaskentaohjelma macOS:lle Excel 2016 , klassinen taulukkolaskentaohjelma monenlaisiin laskutoimituksiin, on saatavilla myös Mac erillisenä ohjelmana. Vaikka tämä uusin ohjelmaversio ei...
50,90 € *
MICROSOFT EXCEL MAC 2019 MICROSOFT EXCEL MAC 2019
Microsoft Excel 2019 for Mac kätevänä yhden käyttäjän lisenssinä Microsoft Excel on tähän mennessä vertaansa vailla oleva taulukkolaskentaohjelma, jolla voidaan suorittaa monimutkaisia matemaattisia ja kaupallisia laskelmia. Nykyisessä...
63,90 € *

Microsoft Excel for Mac: Täydelliset laskentataulukot Apple-laitteellasi

Lue, miten Microsoft Excel for Mac auttaa sinua järjestämään tietoja älykkäästi, suorittamaan monimutkaisia laskutoimituksia ja luomaan mielekkäitä kaavioita. Tässä artikkelissa tutustutaan Microsoft Excel for Macin uusimman version toimintoihin ja mahdollisuuksiin, joiden avulla voit optimoida työnkulkujasi.

Käyttöliittymä ja tehokas tiedonhallinta

Microsoft Excel for Macin käyttöliittymä on käyttäjäystävällinen ja tehokas. Intuitiivisten valikoiden ja työkalurivien avulla voit luoda ja muotoilla taulukoita vaivattomasti. Optimoidun tiedonhallinnan avulla voit esittää lukuja ja tietoja jäsennellysti.

Kaavat ja toiminnot

Tutustu kaavojen ja funktioiden maailmaan Microsoft Excel for Macissa. Automatisoi laskutoimituksia ja analyysejä käyttämällä erilaisia valmiita funktioita. Älykäs automaattinen täydennys auttaa sinua syöttämään kaavat virheettömästi ja säästämään aikaa.

Kaaviot ja tietojen visualisointi

Luo vaikuttavia kaavioita ja kaavioita tietojen visualisoimiseksi. Microsoft Excel for Mac tarjoaa laajan valikoiman erilaisia kaaviotyyppejä, joiden avulla voit esittää tiedot selkeästi ja houkuttelevasti. Vedä ja pudota -toiminnallisuuden ansiosta kaavioiden luominen ja mukauttaminen on helppoa.

Yhteistyö ja pilviintegraatio

Hyödynnä saumatonta yhteistyötä integroimalla Microsoft Excel for Mac Microsoft 365 Cloudiin. Jaa työkirjoja kollegoiden kanssa reaaliajassa ja seuraa muutoksia. Pilviintegraation ansiosta voit myös käyttää tietojasi eri laitteilla.

Tehokas tiedonhallinta

Hallitse tietojasi tehokkaasti Microsoft Excel for Macin tehokkaiden ominaisuuksien avulla. Lajittele, suodata ja ryhmittele tietoja, jotta löydät nopeasti olennaiset tiedot. PivotTable-toiminnon avulla voit tehdä monimutkaisia data-analyysejä ja saada merkityksellisiä oivalluksia.

Päivitykset ja tuki

Pidä Microsoft Excel for Mac ajan tasalla tarkistamalla päivitykset säännöllisesti. Ohjelmistoa parannetaan jatkuvasti, jotta saat parhaat ominaisuudet ja suorituskyvyn. Jos sinulla on kysyttävää tai ongelmia, Microsoftin Help Desk on valmis auttamaan sinua välittömästi.

Kaiken kaikkiaan Microsoft Excel for Mac tarjoaa tehokkaan taulukkolaskentaohjelman, joka on suunniteltu erityisesti Mac-käyttäjien tarpeisiin. Runsaiden ominaisuuksien ja käyttäjäystävällisen käyttöliittymän ansiosta se on ihanteellinen ratkaisu tietojen tehokkaaseen hallintaan ja mielekkäiden raporttien luomiseen.

Luokat