Chat with us, powered by LiveChat
LAINSÄÄDÄNTÖ
Yritysasiakkaat
telephone
Apua perustamisessa
+49 69 173261340
 
Trustmask
MICROSOFT OFFICE MAC 2021 STANDARD KEIN ABO - VOLLVERSION - ANSTATT 247 Euro
MICROSOFT OFFICE MAC 2021 STANDARD KEIN ABO - VOLLVERSION - ANSTATT 247 Euro
   
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Jokaisella Wiresoftilta tehdyllä ostoksella tuet Kinderschutzbundia.Tukemalla lastensuojeluliittoa.

MICROSOFT OFFICE MAC 2021 STANDARD KEIN ABO - VOLLVERSION - ANSTATT 247 Euro

Saatavilla välittömänä latauksena

 • SW10532FB
 • Pysyvästi voimassa
 • Kaikki kielet
 • EU
SOFTWARE DOWNLOAD + LIZENZ
11,00 € *

sis. ALV

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Jokaisella Wiresoftilta tehdyllä ostoksella tuet Kinderschutzbundia.Tukemalla lastensuojeluliittoa.


Oletko yritysasiakas tai onko sinulla juridisia kysymyksiä?

Olen täällä sinua varten.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
Versio Täysi versio
Laitteet 1x
Toimituksen laajuus Lataa + lisenssi
Medium Lataa
Suoritusaika Rajoittamaton
Kielet Kaikki kielet
Toimitusaika  Muutama minuutti
MacOS  Monterey, Big Sur, Catalina, Mojave


MS Office 2021 Standard for Mac on tällä hetkellä uusin versio Applen tietokoneille tarkoitetusta ja hyväksi havaitusta Microsoft -toimisto-ohjelmistosta, joka on myös ladattavissa. Käyttäjät hyötyvät näin jälleen kerran monipuolisesta valikoimasta yksittäisiä ohjelmia, jotka kattavat lähes kaikki nykyaikaisen toimiston tehtäväalueet ja jotka ovat myös yhteensopivia keskenään, ja mahdollistavat tuottavan työskentelyn - ei vain yksin vaan erityisesti yhdessä Team: Word eri alojen tekstin luomiseen, Excel monimutkaisiin laskutoimituksiin laskentataulukkomuodossa, PowerPoint informatiivisiin, vuorovaikutteisiin esityksiin ja Outlook kattavaan viestintään ja tehtävien suunnitteluun. Näitä täydentävät OneNote, muistiinpanojen järjestämiseen tarkoitettu sovellus, sekä Cloud tallennustila OneDrive, jonka avulla tiedot ovat saatavilla verkossa, ja todennäköisesti myös Microsoft Teams, joka korvaa Skypen.

Jos sinulla on lisäkysymyksiä tuotteesta, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Tuotetiedot "MICROSOFT OFFICE MAC 2021 STANDARD KEIN ABO - VOLLVERSION - ANSTATT 247 Euro"

 

OPPILAILLE, OPISKELIJOILLE JA HARJOITTELIJOILLE!
RAJOITETUN AJAN TARJOUS YLIOPISTOILLE!
*Tätä tuotetta varten ei tarvita valtakirjaa

 

Microsoft Office Standard 2021 for Mac - EI TILAUSTA! PYSYVÄ LISENSSI!

MS Office 2021 Standard for Mac on tällä hetkellä uusin versio Applen tietokoneille tarkoitetusta ja hyväksi havaitusta Microsoft -toimisto-ohjelmistosta, joka on saatavana myös ladattavaksi. Käyttäjät hyötyvät siis jälleen kerran monipuolisesta valikoimasta yksittäisiä ohjelmia, jotka kattavat lähes kaikki nykyaikaisen toimiston tehtäväalueet ja jotka ovat myös keskenään yhteensopivia, jotta esteetön tuottava työskentely ei ole vain yksin vaan erityisesti yhdessä Team: Word tekstin luomiseen eri aloille, Excel monimutkaisiin laskutoimituksiin taulukkomuodossa, PowerPoint informatiivisiin, interaktiivisiin esityksiin ja Outlook kattavaan viestintään ja tehtävien suunnitteluun. Näitä täydentävät OneNote, muistiinpanojen järjestämiseen tarkoitettu sovellus, sekä Cloud tallennustila OneDrive, jonka avulla tiedot ovat saatavilla verkossa, ja todennäköisesti myös Microsoft Teams, joka korvaa Skypen.

Erityisominaisuutena verrattuna Office 2021 Standard for Macin edelliseen versioon uutta Office-ohjelmistoa voidaan käyttää myös Mac-tietokoneissa, joissa on jo uudet Apple Silicon -prosessorit. Sitä voidaan tietysti edelleen käyttää myös Intel-pohjaisissa Mac-tietokoneissa.

Hyödynnä käytettyjen ohjelmistojen tarjous osoitteesta Wiresoft ja osta uusi Office 2021 Standard for Mac -täysversio ladattavana ja ilman tilausvelvoitetta halvemmalla kuin tavallisessa ohjelmistokaupassa!

Mitä uutta on MS Office 2021 Standard for Macissa?

Kaikki pakettiin sisältyvät sovellukset ovat teknisesti ajan tasalla, mikä näkyy tietenkin myös uudistetussa ulkoasussa, vaikka tuttu valikkorakenne on säilytetty. Lisäksi yhteistyötä on vahvistettu entisestään osoitteessa Team - myös osoitteessa Cloud. Uudessa Office -versiossa myös MacUser hyötyy edelleen suosituista ja tehokkaista työkaluista - tehokkaaseen toimistotyöskentelyyn Business arjessa.

Vaikka kaikkia uusia ominaisuuksia Office 2021 Standard for Mac ei vielä tiedetä, Microsoft on ilmoittanut useita yksityiskohtia yksittäisistä ohjelmista:

 • Word 2021: XLOOKUP-rivin tarkennustoiminto vähentää häiriötekijöitä, Word-User, mikä helpottaa asiakirjan tarkkaa rivikohtaista tarkistamista.
 • Excel 2021: XLOOKUP-toiminto on jälleen käytettävissä, jotta taulukon tai Excel-taulukon sisällön etsiminen tai tarkistaminen olisi helpompaa. Tähän on lisätty parannettu tuki dynaamisille taulukkomäärille taulukkolaskentaohjelmissa - uusilla array-funktioilla FILTER, SORT, SORTBY, RANDARRAY, SEQUENCE, UNIQUE ja XMATCH.
 • PowerPoint 2021: Esityksiä voidaan nyt täydentää ennalta nauhoitetulla äänikommentilla, mikä laajentaa käyttömahdollisuuksia ja tietosisältöä.
 • Outlook: Sähköpostitekstit voidaan kääntää yli 70 kielelle.

Lisäominaisuuksia Office 2021 Standard for Macissa

Nykyinen Standard-versio Office 2021 for Mac-User tarjoaa edellä mainittujen yksittäisiin ohjelmiin tehtyjen lisäysten lisäksi useita muita laajennuksia ja parannuksia, jotka ovat usein ohjelmarajat ylittäviä ja tarjoavat siten tehokkaamman käyttökokemuksen.

Freehand-työkalu osoitteessa Word, Excel ja PowerPoint 

Office-ohjelmien Word, Excel ja PowerPoint vapaalla kädellä -työkalu tarjoaa käyttäjille laajan valikoiman vaihtoehtoja vapaalla kädellä tehtyjen piirustusten ja luonnosten sekä kaavioiden ja kaavojen luomiseen - loppulaitteen toiminnallisuudesta riippuen käyttäjät voivat piirtää asiakirjaan kynällä tabletilla, sormella kosketusnäytöllä tai hiirellä erillisessä laitteessa tai kannettavassa tietokoneessa - ja muokata niitä sitten edelleen erilaisilla tehostein ja työkaluilla. Office 2021 Standard for Mac tarjoaa myös uudet lasso- ja pyyhekumi-työkalut tätä tarkoitusta varten. Jopa Office-ulkomaiset tiedostomuodot, kuten ODF, voidaan avata ja muokata.

Kattava integroitu PDF-tiedostojen hallinta

Uusi Office voi nyt näyttää PDF-tiedostoja myös ilman Adobe Reader -ohjelmaa ja sallii kommentit. Lomakkeet voidaan myös täyttää ja allekirjoittaa digitaalisesti. Parannetun tietoturvan ja valtuutusten hallinnan ansiosta tiedostot ovat myös paremmin suojattuja luvattomalta käytöltä.

Tiimityö OneDriven kanssa

OneDrive on käytännöllinen työkalu projektien työstämiseen osoitteessa Team. Käyttäjät muokkaavat Microsoft OneDriveen tallennettuja asiakirjoja, taulukkolaskentataulukoita ja dioja yhdessä - toimistossa, Home-Office tai tien päällä samanaikaisesti MobiDrivessa Cloud. Olemassa olevat Google Drive-, OneDrive- ja Dropbox-tilejä voi myös yhdistää Office for Maciin OneDriven kautta. Kattavat hallintavaihtoehdot käyttö- ja muokkausoikeuksien myöntämiselle varmistavat, että kriittiset tiedot pysyvät suojattuina luvattomalta käytöltä myös osoitteessa Cloud.

Saavutettavuus Office-ohjelmissa

Saavutettavuudesta on tullut olennainen osa tuettua tietokonetyötä - niin asiakirjojen laatijoiden kuin lukijoidenkin kannalta. Word Office 2021 Standard for Mac, Excel, PowerPoint sekä OneNote tarjoavat optimoidun esteettömyystarkastuksen, joka lisää asiakirjojen ymmärrettävyyttä ja parantaa siten yhteistyötä muiden käyttäjien kanssa.

Se sisältää tukea kansainvälisesti pätevien standardien noudattamiseen tekstin laadinnassa sekä käytännön ehdotuksia tekstien jäsentämiseen ja esittämiseen. Kun aktivoit toiminnon "Tarkista saavutettavuus", kyseisessä ohjelmassa näytetään luettelo varoituksista tai virheistä, joita täydennetään parannusvihjeillä ja -suosituksilla. Kun suunnittelet tapaamisia muualla sijaitsevien Business-kumppaneiden kanssa, kansainvälisten vastaanottajien aikavyöhykkeen näyttäminen osoitteessa Outlook voi varmistaa, että myös he ovat paikalla.

Käyttäjät Office 2021 Standard for Mac hyötyvät myös monista työn helpottamiseen liittyvistä vaihtoehdoista: "Helppokäyttöisyys"-osiossa on laaja valikoima ääniä, joissa on "Anna palautetta äänellä" äänivihjeiden aktivoimiseksi. Keskittymisen parantamiseksi Word sisältää myös Tummanharmaa- ja Musta-teemat Office 2021 Standard for Mac: valitsemalla hienovaraisemman taustan voit vähentää häiriötekijöitä ja parantaa keskittymistä tehtäviin; ja aktivoimalla Teksti puheeksi -ominaisuuden voit lukea asiakirjojen ja sähköpostien sisällön ääneen työskennellessäsi ja liikkeellä ollessasi.

Erityisominaisuudet Office 2021 Standard for Mac for admins -palvelussa ylläpitäjille

Käyttäjille tarjottavien puhtaiden hyötyjen lisäksi Office 2021 Standard for Mac -versio tarjoaa oletettavasti jälleen järjestelmänvalvojille käytännön toimintoja, jotka olivat saatavilla jo edellisessä versiossa, jotta käyttäjien hallinnointi olisi helpompaa ja turvallisuus olisi samalla parempi:

 • GPO:n eli ryhmäkäytäntöobjektin avulla ylläpitäjillä on käytössään tehokkaat ryhmäkäytännöt, joilla he voivat suojata Office ADMX-mallien avulla. Nämä tarjoavat paremman turvallisuuden päivitysten ja asiakirjojen makrojen valvonnassa.
 • Lisäksi itse päivityksenhallinta sisältää vaihtoehtoja ominaisuus- ja toimintopäivitysten sekä tietoturvan kannalta tärkeiden laatupäivitysten, kuten laastareiden ja hotfixien, aktivoimiseksi: esimerkiksi tärkeät ominaisuuspäivitykset voidaan jättää huomiotta, ja välttämättömiä päivityksiä voidaan lykätä jopa viidellä viikolla.
 • Käyttämällä päätelaitetta Services tai Remote Desktop Services , joka sisältyy Office for Mac -ohjelmaan, ohjelmistoa voidaan käyttää myös vanhemmissa Mac-tietokoneissa.

Kaikki MS Office 2021 Standard for Mac -ohjelman yksittäiset ohjelmat yhdellä silmäyksellä

Standard Edition of Microsoft Office 2021 for Mac -versiossa Applen laitteiden käyttäjät saavat jälleen käyttöönsä klassiset ja korvaamattomat Office -ohjelmat Word, Excel, PowerPoint ja Outlook, jotka tekevät vaikutuksen monipuolisilla käyttömahdollisuuksillaan kuten mikään muu toimisto-ohjelmisto:

 • Word 2021 sisältää kaiken ammattimaiseen tekstidokumenttien luomiseen moniin käyttötarkoituksiin - käytännön työkalut, kuten "Tarkista"-toiminto, helpottavat vierasperäisten sanojen oikeaa käyttöä tai ymmärtämistä suoraan asiakirjassa, ja Microsoft Academic Search helpottaa oikeaa viittaamista.
 • Excel 2021 tarjoaa entistäkin enemmän vaihtoehtoja esimerkiksi kartta- ja suppilodiagrammien havainnollistamiseen PowerPivot- ja PowerQuery-laajennusten avulla, mukaan lukien synkroninen yhteistyö reaaliajassa Excel-arkkien ja -työselostusten kanssa. Data Loss Protection suojaa luottamuksellisia tietoja EU:n tietosuojasäännösten mukaisesti.
 • PowerPoint jokaisen uuden painoksen myötä2021 tarjoaa entistä mielenkiintoisempia visuaalisia tehosteita esitysten elävöittämiseksi, mukaan lukien animaatiot, kuten zoomit ja morphing-siirtymät, sekä uusia kuvakkeita, SVG-vektoritiedostoja ja 3D-malleja sisällön visualisoimiseksi. Myös Word -sivustolta tuttua korostusainetta voidaan käyttää tähän tarkoitukseen osoitteessa PowerPoint.
 • Outlook 2021 lajittelee luotettavasti yritysten päivittäisen sähköpostitulvan älykkäillä työkaluilla, jotka lajittelevat sähköpostit automaattisesti niiden tärkeyden ja relevanssin mukaan. Tekstistä puheeksi -toiminto, joka lukee viestit ääneen, säästää aikaa. Myös osoitteessa Outlook Data Loss Protection suojaa liitetiedostoissa olevia kriittisiä tietoja luvattomien henkilöiden lähettämiseltä ja käyttämiseltä

Järjestelmävaatimukset MS Office 2021 Standard for Macin asentamista ja käyttöä varten

Alla on tietoja tunnetuista järjestelmävaatimuksista ja sovellettavista käyttöehdoista, jotka koskevat MS Office 2021 Standard for Macin uutta versiota. Saatat joutua noudattamaan myös lisäohjeita virallisen julkaisun jälkeistä käyttöä varten.

Laitteistovaatimukset MS Office 2021 Standard for Mac:lle

Office 2021 Standard for Mac on Microsoft Office -ohjelmistopaketin versio, joka toimii myös Mac-tietokoneissa, joissa on uusi Apple Silicon -prosessori. Sitä voidaan kuitenkin käyttää myös Mac-tietokoneissa, joissa on Intel-prosessorit. Aiempaa 32-bittistä versiota ei ole enää saatavilla, joten ohjelmisto voidaan asentaa vain 64-bittisiin laitteisiin. Kaiken kaikkiaan seuraavien vähimmäisvaatimusten on täytyttävä:

 • Käyttöjärjestelmät: Office for Mac 2021 tukee kolmea uusinta macOS-versiota. Tällä hetkellä nämä ovat Monterey, Big Sur ja Catalina; Mojaven tuen odotetaan loppuvan tai sitä ei enää päivitetä
 • Prosessori: Intelin prosessori tai Applen piiprosessori
 • Kiintolevytila: 10 GB
 • Muisti: 4 GB RAM
 • Näytönohjain: DirectX 9 tai uudempi
 • Näytön resoluutio: 1 024 x 768 pikseliä

Lisensointi Microsoft Office 2021 Standard for Mac 2021 for Mac

Yksi lisenssi Microsoft Office 2021 for Mac Standard-versioon oikeuttaa käyttämään ohjelmistoa yhdessä Applen laitteessa. Tähän voi sisältyä myös ohjelmistokopion asentaminen verkkopalvelimelle, jotta sitä voidaan käyttää Remote tai Virtual Desktop Infrastructure -infrastruktuurin kautta vastaavan lisenssin saaneella päätelaitteella.

Osta MS Office 2021 Standard for Mac osoitteessa Wiresoft halvemmalla kuin käytetyt ohjelmistot

Miksi käyttäisit enemmän rahaa, kun voit ostaa nykyisen Office 2021 Standard painoksen Macille käytettynä juuri nyt? Osoitteessa Wiresoft voit hyötyä alkuperäisten Microsoft -ohjelmistojen huomattavasti alhaisemmista hinnoista - välittömällä latauksella ja kaikilla näillä eduilla:

 • Käytä yksittäistä lisenssiä - ilman tilausvelvoitetta
 • Täydellinen Office-paketti sisältäen kaikki ohjelmat
 • Kaikkien Office -ohjelmien täysi toimintakyky - Wiresoft käytetyt ohjelmat ovat täysin toimintakykyisiä ilman aikarajoitusta
 • Käytettyjen Microsoft -ohjelmistojen laillinen käyttö - EU:n tuomioistuinten päätökset vahvistavat tämän

Onko sinulla kysyttävää nykyisestä Microsoft Office 2021 Standard-Edition for Mac muista Microsoft tai muista käytetyistä ohjelmistoista? Ota sitten yhteyttä chatissa, puhelimitse tai sähköpostitse.

Linkkejä kohteeseen "MICROSOFT OFFICE MAC 2021 STANDARD KEIN ABO - VOLLVERSION - ANSTATT 247 Euro"
Asiakasarviot kohteelle "MICROSOFT OFFICE MAC 2021 STANDARD KEIN ABO - VOLLVERSION - ANSTATT 247 Euro"
Kirjoita arvostelu
Arvostelut julkaistaan vahvistuksen jälkeen.

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Olen pannut merkille tietosuojakäytännön .